Tuesday, May 25, 2010

Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition.

Promo Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition.

Mungkin ada diantara kita yang tercari-cari untuk membeli produk penapis air di pasaran sana tapi terbantut oleh kerana harganya yang mahal ataupun kos penyelenggaraannya yang tinggi. Kini anda tidak perlu risau lagi kerana apa yang bakal Amal promosikan di sini mampu membuatkan anda tersenyum lebar hingga ke telinga.

Memperkenalkan Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition. Minuman air berteknologi Nano Imtiyaaz mampu meningkatkan sistem metabolisma badan. Air Berteknologi Nano Imtiyaaz bukan sahaja dapat memberi tenaga tambahan malah ia juga dapat meningkatkan daya ketahanan badan serta mencegah penyakit. Air yang terhasil daripada Penapis Air Imtiyaaz mengandungi 5 kelebihan yang utama:

1. Mengandungi tahap alkali yang tinggi (ph 9.7) yang berupaya menyingkirkan toksid di dalam badan. Makanan dan minuman yang berasid tidak baik untuk kesihatan yang mana menjadi pemangkin kepada penyakit kanser untuk jangka masa panjang.
2. Mengandungi kadar oksigen dan 66 mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh badan.
3. Molekul air yang halus (teknologi NANO) mudah diserap oleh badan manusia.
4. Bersih dan selamat – ‘chlorine free’ dan tidak mengandungi bahan yang membahayakan kesihatan.
5. Bahan-bahan yang digunakan adalah dari sumber yang halal dan suci - boleh diminum tanpa was-was.

Untuk pengetahuan anda, Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition didatangkan dengan 5 buah tabung (4 dalam + 1 luar).

Gambar 1: Tabung-tabung Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition

Kos penyelenggaraan tabung-tabung ini juga teramat murah dan saya percaya anda mampu untuk mengubahnya!!! Untuk memudahkan rujukan anda semua, Amal telah menyusun tempoh masa yang anda perlu tukar tabung-tabung tersebut beserta dengan harganya sekali.

Jadual 1: Tempoh penyelenggaraan dan senarai harga bagi tabung-tabung Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition

Amal juga telah kirakan kos penyelenggaraan Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition untuk tempoh masa 5 tahun untuk anda fikir-fikirkan...

Jadual 2: Kos penyelenggaraan tabung-tabung Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition

Dalam masa 5 tahun, anda hanya perlu membelanjakan sebanyak (RM1370.00)/(60 bulan)=RM22.83 sebulan sahaja. Tak perlu lagi nak bawa berbotol-botol tong air untuk isian di mesin RO water ataupun membeli berbotol-botol air mineral dekat pasaraya Mydin ataupun Giant. Jimat masa dan jimat duit. Badan pun tak berpeluh dan lenguh-lenguh membawa botol-botol air tersebut. Woha~.

Diantara fungsi-fungsi tabung-tabung tersebut adalah:

1. TABUNG PRE (di luar) - Penapis Sedimen PP
Langkah pertama untuk menangkis karat, habuk, tanah, sisa-sisa tercemar, klorin dan sebagainya.

2. TABUNG A – Karbon yang diaktifkan dengan Granular NSF + KDF-55
Untuk menyerap bahan seperti bau, rasa, besi berat, klorin yang berlebihan dan bahan pencemar yang lain.

3. TABUNG B – Blok Karbon Aktif
Untuk menyerap warna, bau, sisa-sisa toksik (klorin, trihalometana, bahan kimia organik) dan radioaktif.

4. TABUNG C – Penapis Tenaga Optimum
- Mengandungi lebih daripada 10 jenis mineral dan ion negatif yang diperlukan untuk badan manusia.
- Memperbaiki nilai pH air mendekati kealkalian.
- Mempunyai kesan anti-oksida.
- Memecahkan molekul air kepada pecahan kecil untuk penyerapan lebih baik dan memperbanyakkan kandungan oksigen dalam air.


5. TABUNG D - Blok Karbon Aktif Nano Perak
Menggunakan teknologi Nano dari Jepun yang dapat mengelak pertumbuhan bakteria secara berkesan. Membantu menangkis bahan kimia yang berbahaya, sisa-sisa radioaktif dan besi berat (aluminium, merkuri dan sebagainya) yang mengancam kesihatan kita.

Dengan kelebihan-kelebihan yang Amal nyatakan di atas, anda pasti tidak percaya jika Amal katakan bahawa harga seunit Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition ini di bawah daripada RM1000.00 iaitu RM598.00 sahaja. Ya itu adalah kenyataan. Ramai di kalangan customer Amal yang telah membeli penapis air Imtiyaaz dengan Amal sewaktu di karnival-karnival sekitar Lembah Klang (Amal ade buka booth) pada mulanya tidak percaya. Ada yang mengatakan “kot-kot harga maintenance die mahal sbb tue harga murah”. Selepas Amal terangkan kepada mereka tentang kos penyelenggaraan yang perlu mereka tanggung selama masa 5 tahun, baru mereka mengakui bahawa Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition memang terbaek dari ladang. Ada yang diantara mereka membeli penapis air Imtiyaaz ni untuk menggantikan penapis air yang mereka miliki sedia ada kerana tak mampu nak menanggung kos penyelengaraan yang sangat tinggi. Water Filter (Penapis Air) Imtiyaaz Nano Technology Special Edition juga didatangkan dengan 2 design yang berbeza.

Akhir kalam, jadilah pengguna bijak. Mengapa perlu bayar harga yang TINGGI, sedangkan anda MAMPU memilikinya dengan harga yang RENDAH. Anda dapat menikmati air yang bersih dan berkhasiat pada harga RM598 sahaja!!! Jangan berlengah lagi, utamakan kesihatan anda dan keluarga anda. Jika sudah memiliki, apakata hadiahkan kepada ibu, ayah, adik-beradik serta sepupu-sepapat anda. Ingatlah pada orang yang tersayang!!!

0 comments :